marți, august 9, 2022
AcasăMașini noiGENEVA 2012/BMW Seria 6 Gran Coupe, vedeta standului bavarez

GENEVA 2012/BMW Seria 6 Gran Coupe, vedeta standului bavarez

Una dintre premierele mondiale de la Geneva a fost BMW Seria 6 Gran Coupe, primul model bavarez din segmentul coupe-urilor premium cu patru uși.

Seria 6 Gran Coupe devine etalonul de eleganță în gama constructorului german. O caroserie foarte frumoasă și bine proporționată. Este răspunsul BMW la Mercedes-Benz CLS și Audi A7, dar este un răspuns extrem de coerent. Un model care preia designul noii serii 6, dar care aduce un plus de rafinament și eleganță. Accentul este pus la interior pe confortul tuturor celor prezenți la bord. Gran Coupe oferă un volum al portbagajului de 460 litri și poate ajunge până la 1.265 litri prin rabatarea banchetei spate. Propulsoarele sunt toate din generația TwinPower Turbo, asociate cu o cutie automată de viteze cu 8 trepte. Sunt disponibile trei motorizări – 640i Gran Coupe, șase cilindri în linie, 320 CP/ 640d Gran Coupe, șase cilindri în linie, 313 CP și 650i Grand Coupe, V8, 450 CP. Toate motorizările dispun de start/stop. Ulterior în gamă vor fi introduse și versiunile xDrive. Încă de la debutul comercial va fi disponibil și pachetul M Sport.

La fel de admirat de public a fost și M6 Coupe, cea mai sportivă versiune a Coupe-ului Seriei 6. Motorul V8 cu M TwinPower Turbo Technology, de 560 CP, alături de cutia M Drivelogic cu dublu ambreiaj, Active M Differential, plus suspensii și șasiul modificat, reprezintă esența acestui model, fiind capabil să accelereze în 4,2 secunde de la 0 la 100 km/h.

Tot la capitolul premiere a stat seria M Performance, o nouă gamă de produse a BMW, prezentată sub forma a patru modele. Toate sunt caracterizate de un motor unic, disponibil la nivel global. Este vorba despre un diesel cu triplu turbocharger, dezvoltat special pentru această gamă, plus cutie de viteze sport, 8 trepte. Cele patru modele ce vor fi expuse la Geneva sunt M550d xDrive, M550d xDrive Touring, X5 M50d și X6 M50d, toate caracterizate și de setări speciale ale grupului motopropulsor, ale suspensiei și aerodinamicii, dar și cu elemente proprii de design, inclusiv la interior.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock