joi, iulie 25, 2024
AcasăMașini noiDETROIT 2013: Toyota Corolla Furia Concept ne prezintă designul viitorului Corolla

DETROIT 2013: Toyota Corolla Furia Concept ne prezintă designul viitorului Corolla

Toyota Corolla este printre cele mai populare modele din lume şi unul dintre cele mai vândute. Tocmai de aceea constructorul japonez acordă o atenţie deosebită viitoarei generaţii a sedanului compact şi preferă să pregătească cu grijă momentul dezvăluirii noii generaţii.

Primul pas în acest sens a fost făcut deja zilele acestea la Salonul Auto de la Detroit, acolo unde Toyota a dezvăluit conceptul Corolla Furia. După cum o spune şi numele, prototipul ne arată deja filosofia de design în jurul căreia va fi construit noul Corolla.

Sedanul compact va avea linii ceva mai sportive şi se va lăsa influenţat de principalele detalii ale conceptului Furia: faruri ascuţite şi de mici dimensiuni, o grilă înglobată în spoilerul frontal, pasaje ale roţilor mai largi şi o linie posterioară care se pierde uşor în uşa portbagajului. Nu vor lipsi, bineînţeles, luminile LED, atât în partea frontală cât şi în cea posterioară.

În comunicatul oficial, Toyota susţine că noul Corolla Furia a fost creat în jurul temei ”Dinamism emblematic”, care îşi doreşte să atragă publicul tânăr prin elemente decisive, agresive şi uşor de recunoscut.

Pentru interior, Toyota va miza pe o nouă generaţie a sistemului său multimedia şi pe o selecţie de materiale de calitate. Spaţiul interior va fi unul generos, Corolla urmând a transporta acelaşi număr de cinci pasageri. Spaţiul pentru cei de pe locurile din spate va fi însă mai generos, cel puţin dacă judecăm după dimensiunile prezentate de concept.

Corolla Furia promite o lungime de 4.62 metri, o lăţime de 1.80 metri, o înălţime de 1.42 metri şi un ampatament de 2.7 metri. Acesta din urmă ar putea să se oglindească în interior.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole