autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, mai 21st, 2012

Dacia Dokker și Dokker Van, lansate oficial în Maroc, la 10.450 euro (VIDEO)

Dacia Dokker și Dokker Van au fost lansate oficial în weekendul care a trecut, la salonul auto din Casablanca, fiind expuse publicului în premieră mondială. Cele două modele, împreună cu MPV-ul Lodgy, sunt fabricate la uzina Renault din Maroc. Maroc va fi, de asemenea, prima țară unde vor începe vânzările acestor două modele, cu aproximativ 3 luni înaintea celorlalte piețe pe care se vinde marca Dacia.

Dacia nu a anunțat public lansarea acestor modele, ci a publicat pe site-ul mărcii din România câteva informații despre acestea. Lansarea oficială va avea loc abia la Salonul Auto din Paris, iar informațiile complete vor fi făcute publice în iunie, cel mai probabil.

Prețul de vânzare în Maroc, pentru Dacia Dokker, a fost anunțat la 115.900 dirhami, adică aproximativ 10.450 euro. Dacia Lodgy se vinde în Maroc cu un preț de bază de 9.900 de euro, asta înseamnă că prețul pentru Dokker în România va fi de circa 9.900 de euro, în timp ce Dokker Van ar trebui să fie mai ieftin.

Renault a publicat și primele imagini video, inclusiv un spot publicitar cu cele două modele.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>