autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, mai 21st, 2012

BMW M6 Cabrio și Serie 3 Touring, printre noutățile salonului din Leipizig

BMW a expus în premieră în fața publicului, la salonul auto de la Leipzig, cele mai noi modele ale sale, versiuni de caroserie sau face-lift: Serie 3 Touring, Serie 1 în 3 uși, M6 Convertible și X1 face-lift.Ultimele două sunt considerate doar premiere europene.

BMW Serie 3 Touring va fi oferită în showroom-uri, pentru început, în versiunile 328i (245 CP) și 320d (184 CP) și 330d (258 CP).

BMW Serie 1, caroseria în 3 uși, are o apariție spectaculoasă sub forma M 135i, ca un prim produs al liniei M Performance Automobile cu motor pe benzină (6 cilindri în linie). Are 320 CP și o serie de trăsături de tip M. O altă noutate adusă odată cu această caroserie va mai fi versiunea de intrare în gamă 114i (102 CP).

BMW M6 Convertible, care și-a făcut debutul european neoficial pe Aeroportul Băneasa, în prezența jurnaliștilor români, vine cu explozivul motor V8 TwinPower Turbo de 560 CP, cutie de viteze M cu 7 trepte și dublu ambreiaj. Acoperișul este textil, așa cum îi stă bine unui veritabil cabrio.

În fine, BMW X1 a trecut printr-un face-lift care i-a împrospătat atât aspectul, cât și interiorul și motorizările. Un nou motor sDrive16d completează acum gama de motorizări, precum și o cutie automată în 8 trepte, cu funcție start/stop.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>