marți, iunie 25, 2024
AcasăLansari RomaniaDacia a deschis comenzile pentru Logan, iar de săptămâna viitoare încep livrările

Dacia a deschis comenzile pentru Logan, iar de săptămâna viitoare încep livrările

Românii își pot comanda, în acest moment, noua Dacia Logan, și pot primi mașina în cel mai scurt timp. Săptămâna viitoare are loc lansarea oficială pe piața noastră, în timp ce Dacia a demarat deja campania de publicitate.

Săptămâna trecută au început acțiunile de lansare a modelului Dacia Logan, cu testele internaționale, în care jurnaliștii din România au fost, pentru prima dată, cei care au deschis lungul șir de țări invitate să conducă mașina. Au fost anunțate prețurile pentru noul Logan, echipamentele și dotările standard și opționale. Sfârșitul săptămânii a adus startul comenzilor, astfel că românii care doresc să cumpere noul model pot din acest moment să-și configureze viitoarea mașină și să o rezerve. Urmează alte evenimente, săptămâna viitoare: marți va avea loc show-ul de lansare oficială, unde sunt invitate personalități ale vieții publice, iar mașina va fi prezentată publicului. În zilele următoare, noua Dacia Logan va fi prezentă în showroom-urile dealerilor, iar din acel moment pot începe livrările către primii clienți.

Dacia Logan a fost prezentat în luna septembrie la Paris, alături de noul Sandero și versiunea crossover a acestuia, Sandero Stepway. Ulterior, doar Sandero a fost lansat, fiind disponibil pentru comenzi, la showroom-uri. Acum a venit rândul noiii generații Logan. Cele două modele au trecut prin schimbări radicale, atât în privința designului, cât și din perspectiva platformei tehnice și a dotărilor standard și opționale.

Citește primul test cu noul Logan:

Am testat noul Logan și noul Sandero, cu motorul românesc de 0.9 litri și 90 CP

Citește lista de prețuri ale noului Logan:

Dacia Logan 2, la un preț imbatabil: 6.690 de euro

Citește totul despre motoarele Logan și Sandero:

Dacia Logan se lansează în România pe 13 noiembrie

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole