marți, februarie 27, 2024
AcasăIndustrieBosch România se extinde: 700 de angajați noi și cifră de afaceri...

Bosch România se extinde: 700 de angajați noi și cifră de afaceri de 230 milioane euro, în 2014

Bosch își consolidează prezența în România. Grupul german își extinde numărul de angajați și țintește o cifră de afaceri cu 10% mai mare, în 2014, ținta oficială fiind stabilită la 230 milioane de euro. Efectivele companiei vor crește cu 700 de salariați, distribuiți între fabricile de la Cluj și Blaj.

Filiala locală Bosch a derulat afaceri estimate la 212 milioane de euro, în 2013, și a investit peste 70 milioane pentru extinderea uzinei de tehnologie liniară în inginerie mecanică de la Blaj și pentru finalizarea celei de tehnologie auto de la Cluj, inaugurată pe 9 mai, pe locul fostei fabrici Nokia din Jucu. În total, Bosch a cheltuit 50, respectiv 77 milioane de euro în cele două facilități de producție.

Numărul de angajați al Grupului Bosch va depăși pragul de 2.400 de salariați, până la finele anului în curs, dintre care 750 la Jucu, 1.000 la Blaj și 400 la Timișoara, în cadrul centrului de comunicare ce furnizează suport în 19 limbi de circulație internațională.

Grupul Bosch este prezent în țara noastră de două decenii și deține, pe lângă cele trei unități de producție de la Cluj și Blaj și centrul de la Timișoara, o societate de distribuție de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranță și comunicații, echipamente auto, precum și o sucursală BSH Bosch und Siemens Hausgerate GmbH în Capitală.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole