miercuri, februarie 21, 2024
AcasăRevista preseiAmericanii din Florida își vor putea trece profesia în permisul de conducere...

Americanii din Florida își vor putea trece profesia în permisul de conducere pentru 25$

Statul Florida, din SUA, a emis un act normativ prin care a aprobat emiterea de permise de conducere și acte de identitate care să conțină și profesia posesorului, pentru unele categorii de persoane, care doresc acest lucru. Măsura pare a fi detinată colectării de fonduri, deoarece taxa suplimentară pentru menționarea profesiei va fi de 25 de dolari (aproximativ 20 de euro). Evident, acest lucru nu va fi permis oricărui cetățean, deși vorbim despre SUA, ci doar câtorva meserii, dar care ar putea să acopere un număr foarte mare de persoane. Este vorba despre profesorii universitari de pe teritoriul Floridei, toți angajații militari din acest stat, dar și pentru toți sportivii profesioniști.

Inițiativa administrației statului Florida a trecut și prin cele două camere legislative și așteaptă semnătura guvernatorului. Este foarte interesant faptul că legea este valabilă doar 3 ani, ea urmând să fie rediscutată în 2016, când ar putea fi prelungită sau nu.

Este cunosctu faptul că SUA este singura țară care permite proprietarilor de automobile să își personalizeze numerele de înmatriculare cu desene sau expresii alese de fiecare posesor auto.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole