autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, ian. 4th, 2013

Hyundai și Kia lansează sisteme de navigație cu hărți Google

Începutul de an aduce schimbări îmbucurătoare pentru viitoarele modele Hyundai și Kia. În încercarea sa de a oferi produse din ce în ce mai competitive pentru piața europeană și americană, conglomeratul coreean a decis să își unească forțele cu gigantul Google pentru dezvoltarea viitoarelor sale sisteme multimedia și de navigație.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Hyundai și Kia, cu ocazia târgului de produse elctronice, desfășurat în fiecare an la Los Angeles, publicul va face cunoștință cu generații noi ale sistemelor Blue Link și UVO, prezente pe modelele Hyundai și Kia. Noua versiune va avea integrare Google și va putea accesa rapid baza de date a companiei. Șoferii și pasagerii se vor putea bucura astfel de hărțile Google pe modelele Kia și Hyundai, dar și de numeroasele puncte de interes puse la dispoziție de gigantul IT.

Sistemele de navigație vor oferi astfel indicații bazându-se pe informațiile oferite de Google.

Colaborarea dintre Hyundai-Kia și cea mai valoroasă companie din lume va continua și în anii următori, chiar oficialii brandurilor coreene anunțând această intenție.

Pe lângă integrarea hărților și a punctelor de interes Google, sistemele Blue Link și Uvo vor beneficia și de alte noi elemente, menite să sporească siguranța și confortul pasagerilor. Cel de la volan va avea conectivitate completă prin Bluetooth, un sistem de monitorizare a stării vehiculului și o funcție de urgență, care apelează un număr de intervenție în momentul în care detectează declanșarea unui airbag.

Blue Link și UVO vor introduce în premieră și tehnologia Parking Minder, capabilă să transmită informații despre poziția mașinii într-o parcare publică, atunci când șoferul uită unde a parcat. Indicațiile sunt transmise pe telefonul mobil al utilizatorului.

Noua generație a sistemului multimedia Blue Link va debuta odată cu faceliftul operat pe actualul Kia Sorento, SUV-ul de referință al mărcii coreene. Ea va fi mai apoi preluată de celelalte modele din gama Kia, dar și de produsele Hyundai.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>