autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, mart. 29th, 2012

Alfred Rieck, vicepreședintele VW China – angajat de Opel

Opel a făcut un transfer de valoare pentru postul de șef peste Vânzări, Marketing și Aftersale. Este vorba despre Alfred Rick, anterior vicepreședinte al Volkswagen China și președinte al Skoda China, practic cel care a reușit să introducă cu succes marca cehă pe cea mai mare piață a lumii.

General Motors a anunțat oficial că Alfred Rieck, în vârstă de 55 de ani, va prelua de la 1 iulie poziția de membru al Consiliului de Administrație Opel însărcinat cu Vânzările, Marketingul și Aftersales, avînd și funcția de vicepreședinte Opel/Vauxhal. Acesta se va siubordona direct CEO-ului Karl Friedrich Stracke.

Cariera lui Rieck a început cu marca Volvo, a fost angajat apoi de grupul VW, lucrând un număr mare de ani pentru Skoda, în Bratislava și Germania.

Fostul șef peste Vânzări și Marketing la Opel, Alain Visser, a părăsit compania la cerere, anunțând că are noi oportunități de business.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>