autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, iun. 11th, 2012

3 prototipuri romanești, prezente la cel mai mare salon de off-road din Europa

Singura companie românească specializată în construcția de vehicule off-road de competiție, GHE-O Motors, a participat săptămâna trecută la cel mai mare salon auto de vehicule off-road din Europa, Abenteuer Allrad Messe, din Bad Kissingen, un eveniment care a găzduit peste 200 de expozanți din domenii precum vehicule off-road, ATV-uri, camionete 4×4, pick-up-uri, vehicule de deșert, camioane, o zonă de carvaning, cu echipamente de expediție și structuri diverse specializate.

GHE-O Motors, companie cu capital 100 românesc, a fost prezentă la Abenteuer Allrad Messe cu trei vehicule, prototipuri construite în atelierele companiei, după proiecte proprii. Zeci de vizitatori s-au arătat extrem de interesați de mașinile românești, acestea dovedindu-se a fi printre punctele de atracție ale expoziției. Din punct de vedere tehnic, cele 3 vehciule off-road se bazează pe structuri tubulare din metale speciale, cu o rezistență deosebită la sarcină, având punți Dana 60, utilizate exclusiv de vehiculele „heavy duty” ale diverselor mărci constructoare de mașini, inclusiv pentru competițiile off-road și rally raid. Cel mai puternic dintre vehicule are un motor de 630 CP, iar cel mai „cuminte” are 275 CP.

Imediat după ce prototipurile vor reveni în țară, autoindustry.ro va realiza un reportaj despre performanțele acestora.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>