joi, iulie 25, 2024
AcasăEvenimentVotează Mașina Anului 2013 în România - finala

Votează Mașina Anului 2013 în România – finala

Ultima fază a competiției Mașina Anului 2013 în România se va desfășura pe 12 decembrie, la Hotel Ramada Parc. Din cele 27 de mașini propuse la începutul concursului au rămas doar 10, iar dintre acestea va fi aleasă mașina care este cea mai reprezentativă pentru piața noastră, în 2013. Cititorii Autobis pot vota propriul clasament.

Membrii juriului vor avea la dispoziție toate modele calificate în finală, pentru un ultim test, începând cu ora 09.15. La ora 13.30, în aceeași zi, va avea loc o conferință de presă în care va fi anunțat automobilul care a câștigat titlul de Mașina Anului 2013 în România. Toate voturile membrilor juriului vor fi publice.

Concursul Mașina Anului în România este organizat de 14 ani de APAR (Asociația Presei Auto din România) și se desfățoară după reguli similare cu cele ale competiției europene Car of the Year.

Juriul din acest an al concursului Mașina Anului este format din Stelian Damov (Prima TV), Florin Micu (Redactor-șef AUTOEXPERT), Teodor Ștefan (Automedia), Radu Buhăniță, Cătălin Cârnu (Radio România), George Botezatu (AUTOEXPERT), Virgil Mihailovici (AUTOSTRADA), Cristian Omăt, Oana Georgescu, , Radu Grozea (vicepreședinte APAR), Alex Șincan, Gabriel Dogaru (Redactor-șef AUTOBIS), Lucian Dumitrescu (Autolatest), Răzvan Măgureanu (AUTO BILD), Robert Stan (CAPITAL), Flroin Oprea (AUTO.RO), Dan Scarlat (AUTOSHOW).

Autobis face parte din juriul Mașina Anului și va merge în concurs cu propunerile pe care cititorii site-ului nostru le-au făcut prin vot. Pentru stabilirea finalistelor, voturile publicului au coincis aproape în totalitate cu lista de finaliști pe care Autobis a trimis-o pentru finala competiției Mașina Anului 2013 în România. Singura diferență a fost la locul 10, unde Skoda Rapid și Kia cee’d și-au disputat punctele primite de la public.

În această etapă, cea finală, trebuie să votați una din cele 10 mașini pe care juriul le-a ales în urma cumulării punctelor primite de la toți membrii juriului.

Clasamentul care va rezulta în urma voturilor cititorilor Autobis va fi utilizat de noi în sistemul de vot al finalei.

(VOT ÎNCHEIAT)

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole