luni, mai 27, 2024
AcasăMașini noiVolkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack

Alltrack are la bază versiunea combi a lui Passat. Stilistic, noul model beneficiază de o redesenare a spoilerelor față/spate, de prezența unor mici protecții la nivelul aripilor. Din punct de vedere al dimensiunilor, modelul este identic cu Passat Variant: lungime – 4,771 mm, lățime – 1.820 mm. Garda la sol în schimb a crescut de la 135 mm la 165 mm, unghiul de atac este acum de 16 grade, unghiul de degajare este de 13,6 grade.

Unghiul de rampă a crescut de la 9,5 grade la 12,8. În cazul rulării în offroad, motorul, cutia de viteze, pompa de ulei și partea din față a sistemului de evacuare sunt protejate cu un scut din oțel. Noul model poate fi comandat atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală – 4Motion. În ambele configurații modelul poate remorca până la 2.200 kg, în funcție și de motorizarea aleasă. Passat Alltrack nu este doar un Variant cu garda la sol mărită.

Toate sistemele electronice au fost recalibrate pentru a contribui la o experiență în offroad cât mai plină de satisfacții. Sistemul ABS a fost calibrat pentru a oferi o frânare optimă și în offroad. Alltrack se mai laudă și cu Hill Descent Assist, EDS – Electronic Differential Lock, o altă mapă pentru cursa pedalei de accelerație pentru un dozaj mai bun al puterii în offroad, cutia DSG în modul manual nu mai schimbă automat treapta când ajunge în zona de limitare a turației. Alltrack este prevăzut și cu un program de rulat în offroad, similar celor întâlnite pe Tiguan și Touareg.

Gama de propulsoare este formată din două motoare pe benzină TSI de 160 CP și 210 CP și două agregate diesel TDI de 140 CP și 170 CP. Cuplul motor al motorizărilor pornește de la 250 Nm și ajunge până la 350 Nm, indiferent de motorizare cuplul maxim fiind disponibil de la 1.750 rpm. Pentru motorizările TSI de 210 CP și TDI de 170 tracțiunea integrală 4Motion este echipare standard.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole