autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, iul. 4th, 2012

Un nou showroom Citroen în București

Teneo Motors este noul dealer și reparator autorizat Citroën în București, demarându-și activitatea în zona de nord a capitalei. Noua locație corespunde intențiilor de dezvoltare geografică Citroën în România, acoperind o zona cu un potențial comercial ridicat și fiind situată într-o zonă cu vizibilitate și trafic intens. Începând cu luna iunie a acestui an, Teneo își dezvoltă activitatea în calitate de reparator și distribuitor autorizat Citroën în România printr-un complex integrat, de tip 3S – showroom, service, piese de schimb.

Deschis pe Șoseaua Pipera nr. 48, showroom-ul Teneo se întinde pe o suprafață construită de aproape 1.100 mp și a fost amenajat în conformitate cu cele mai înalte standarde ale imaginii de marcă Citroën. Centrul dispune de un spațiu de expunere generos pentru întreaga gamă de modele Citroën, de o zonă de așteptare, recepție și parcare clienți.

Gama de servicii oferite în cadrul noii locații cuprinde: vânzări de autovehicule noi, soluții de finanțare și asigurări, precum și soluții de vânzare trade-in și buy-back. Serviciile post – vânzare oferite de Teneo acoperă întreaga gamă de servicii specifice auto, de la comercializarea de piese de schimb și accesorii, întreținere, reparații mecanice și electrice sau efectuarea reviziilor periodice în intervalul de garanție și post garanție, facilitând de asemenea operațiuni de tinichigerie și vopsitorie, cât și consiliere privind daunele. În prezent, prin alăturarea Teneo rețeaua de dealeri Citroën România însumează 17 membri activi.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>