autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, oct. 24th, 2014

TVR își întinerește flota cu 140 de mașini noi, în valoare de 2,5 milioane euro

TVR își întinerește flota cu 140 de mașini noi. Câștigătorul licitației este BCR Fleet Management, iar valoarea totală a contractului se ridică la 2,57 milioane de euro fără TVA.

Reprezentanții TVR nu au anunțat ce branduri și modele se regăsesc pe lista înaintată de BCR. Contractul are o durată de patru ani și a fost atribuit printr-o procedură de licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Din valoarea contractului se va scădea suma de 103.582,89 euro reprezentând contravaloarea parcului auto al SRTv care va fi preluat de firma de leasing prin contract de vânzare-cumpărare. 50 de maşini din cele 140 nou achiziţionate vor merge la cele cinci studiouri teritoriale ale SRTv.

Licitaţia a fost demarată de fostul Consiliu de Administraţie (CA) al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu. Fostul CA a fost demis pe 10 decembrie 2013 de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012. Ulterior, la conducerea TVR a fost numit Stelian Tănase.

Displaying 4 Comments
Have Your Say
  1. Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa miha_michelle2002@yahoo.com

  2. Anonim spune:

    Nu-mi dau seama cum reusesc astia care fac licitatii pentru sute de masini sa obtina preturi mai mari decat pretul pietei. 140 masini la 2,57 milioane euro + TVA inseamna un pret mediu de 22763 euro/masina. Fie baietii cumpara numai BMWuri, ceea ce e imoral pentru o tara in foame cu o televiziune nationala falimentara, fie au gresit la calcul, fie o buna parte din suma se opreste pe drumprin cine stie ce buzunare.

  3. […] TVR isi intinereste flota cu 140 de masini noi. Castigatorul licitatiei este BCR Fleet Management, iar valoarea totala a contractului se ridica la 2,57 milioane de euro fara TVA, relateaza autoindustry.ro. […]

  4. Oana Borsieru spune:

    ni s-a dat cu flit! Fanariotii sunt mici copii pe langa cei de azi din posturi cheie!

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>