autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, mai 28th, 2012

Primele prețuri pentru Ford Focus ST, anunțate în Anglia: 26.783 euro

Ford Focus ST va putea fi comandat în Anglia de la 1 iunie, livrările începând în septembrie. Vestea bună este că Ford va oferi și o versiune Estate a lui Focus ST. Versiunea de bază va costa în Anglia 26.783 euro și are pe lista de dotări jante de 18 inch, scaune Recaro cu tapițerie textilă, aer condiționat manual, pornire la buton, bluetooth și USB. Pentru următorul nivel de echipare care are un preț de bază de 28.610 euro, clientul mai primește tapițerie parțială din piele, sistem audio Sony, senzor de ploaie, faruri cu funcție Auto și covorașe ST.

Vârful de gamă costă 31.046 euro și oferă tapițerie din piele, scaune față încălzite, faruri Bi-Xenon, lumini de rulat pe timp de zi LED, oglinzi rabatabile electric. Pentru nivelurile de echipare superioare este disponibil pachetul Driver Assistance care include sistem strt/ stop, sistem de avertizare pentru unghiul mort, sistem Lane Keeping Aid și Lane Departure Warning. Ford va oferi Focus ST și în versiune Estate la un preț de bază de 28.123 euro. Ford bifează o premieră mondială cu această versiune sportivă în segmentul break-urilor compacte, un pas care în mod cert va atrage un capital semnificativ de simpatie. Noua generație Focus ST este echipată cu un propulsor nou, de doi litri EcoBoost care dezvoltă 250 CP și un cuplu motor de 360 Nm.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>