autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, iun. 22nd, 2012

Opel introduce o nouă motorizare pentru Corsa

Odată cu introducerea noului propulsor de 1.4 litri turbo pe Corsa, Opel lansează și două ediții speciale ale acestui model: All Black și All White. Noul propulsor ecoFLEX dezvoltă 120 CP și un cuplu motor de 175 Nm. Puterea este trimisă spre puntea față prin intermediul unei cutii manuale cu cinci trepte. Motorizarea este disponibilă pentru ambele versiuni de caroserie – atât cu trei cât și cu cinci uși. Opel Corsa 1.4L Turbo ecoFLEX are o viteză maximă de 195 km/h și ajunge la 100 km/h în 10,3 secunde.

Motorizarea este echipată și cu sistemul start/ stop care permite obținerea unui consum mediu de 5,5 litri. Nivelul emisiilor se situează la 129 g/km. Legat de cele două serii limitate, versiunea All Black este finisată în culoarea Carbon Flash, în timp ce modelul All White este vopsit în culoarea Casablanca White. De asemenea partea din față care include sigla este vopsită, în funcție de versiune, în aceeași culoare. Jantele de 17 inch primesc același tratament cromatic, în timp ce finala sistemului de evacuare este cromată. Versiunea All White la interior oferă gurile de ventilație vopsite în alb în timpp cel a All Black acestea sunt finisate într-o nuanță mată crom. Ambele versiuni primesc o tapițerie nouă, pedalier sport, volan multifucțional îmbrăcat în piele și geamuri cu tentă fumurie.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>