autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, iul. 6th, 2012

Opel Adam, în fotografii explicite

Mai multe fotografii cu viitorul model Opel Adam au fost difuzate pe internet, provenind, cel mai probabil, de la un trecător norocos care a surprins mașinile pe stradă.

Imaginile conțin nu mai puțin de 4 exemplare Opel Adam, mașini în mai multe culori, conduse se pare de tineri care fac parte dintr-un focus-grup. Acest tip de sondare este unul obișnuit, persoane fără legătură cu uzina, dar care se încadrează pe targetul produsului respectiv sunt puse să conducă și să facă mențiuni despre calitățile și defectele mașinilor respective. Procedura se derulează în perioada de pregătire a producției, când mai pot fi aduse modificări la nivel de detaliu.

Opel Adam va fi cel mai mic model din gama constructorului german, la concurență cu VW up!, Fiat 500, Toyota Aygo, Citroen C1 și Peugeot 107, ori cu Nissan Micra. Va avea o lungime de 3,7 metri și va fi marketat ca un automobil de life-style, așa cum au făcut-o cei de la Fiat cu modelul 500. Motoarele despre care se vorbește că vor echipa acest model sunt 1.0 litri, în 3 cilindri, și 1.4 litri, ambele benzină. Este posibil ca acest model să fie prezentat sub formă de concept la Paris.

Fotografiile apărute pe Internet dezvăluie destul de clar aspectul noii mașini, fiind evidente proporțiile de tip Fiat 500, fără însă să putem vorbi despre un design la fel de reușit. Mai degrabă, mașina poate fi comparată cu Ford Ka, un model construit pe aceeași platformă cu Fiat 500 dar care nu reușește să preia din șarmul modelului italian.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>