autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, apr. 11th, 2012

Nissan analizează ideea unui rival pentru BRZ și GT 86

Nissan are o tradiție frumoasă în universul coupe-urilor sportive accesibile. Modele precum 200SX sau 240 SX încă se bucură de un mare grad de simpatie în rândul pasionaților de modele sport. Conform Sydney Morning Herald cei de la Nissan analizează iarăși oportunitatea dezvoltării unui coupe cu o masă totală cât mai redusă, tracțiune spate. Shiro Nakamura – șeful departamentului de creație Nissan a declarat că producătorul nipon analizează idea ca viitorul model Z să fie ceva mai mic.

Oficialul japonez a fost suficient de ambiguu în declarația sa pentru a nu specifica exact dacă Nissan va dezvolta în viitor două modele Z sau viitorul 370Z va fi un model mai mic și mai ieftin. Shiro Nakamura – ”Eu prefer un model sport mai mic. Este timpul să analizăm această idee. În ceea ce privește 370Z, încă nu știm dacă viitoarea generație va fi echipată cu un propulsor similar sau unul cu o cilindree mai mică.” Întrebat dacă Nissan ar putea avea în ofertă trei modele sport, Nakamura a spus că totul este posibil dacă există cerere. Așadar este posibil ca în viitor să asistăm la renașterea lui 200SX sau 240SX.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>