autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: lun, apr. 2nd, 2012

MINI merge la camping

MINI îți face o ofertă de cazare de cinci stele pentru vacanța din acest an. Constructorul britanic a prezentat două alternative pentru iubitorii de camping. O rulotă elegantă, cu două compartimente pentru dormit şi un cort pentru acoperiş (tot pentru două persoane), în clasica schemă coloristică John Cooper Works. Obiectivul este clar: după prezentarea MINI Clubvan Concept – primul MINI destinat utilizării în afaceri cotidiene – la Salonul Auto de la Geneva la începutul lunii martie 2012, data de 1 aprilie reprezintă momentul în care clienţilor li se va oferi şi o experienţă de vacanţă în cel mai pur stil MINI.

Caravana “Cowley“, care îţi oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o tabără confortabilă: două cuşete primitoare pentru somn, o plită pe gaz cu două arzătoare, un rezervor de apă cu pompă şi o facilitate pentru spălatul vaselor, un modul solar pentru încărcarea bateriei de la bord şi o sursă de curent (tensiune 230 V) pentru a alimenta frigiderul, sistemul TV/DVD şi hi-fi stereo. Silueta versiunii Cowley reaminteşte designul interior al uşilor MINI cu curbe eliptice. În plus, ambele uşi laterale au geamuri glisante, exact la fel cum a avut versiunea clasică Mini până în 1969. Rulota este mai lată cu numai 12 centimetri în comparaţie cu MINI Clubman şi cântăreşte mai puţin de 300 de kilograme.

Pentru modelele John Cooper Works unde cârligul de tracţiune nu este disponibil, soluţia ideală este cortul pentru acoperiş “Swindon“. Cortul poate fi montat cu uşurinţă pe acoperişul unui MINI, MINI Clubman sau MINI Countryman, iar spaţiul oferit este tot pentru două persoane. Carcasa inferioară este vopsită în culoarea Midnight Black, secţiunea superioară în Chili Red – o combinaţie care anterior era rezervată doar modelelor John Cooper Works.

Aceasta nu este prima ocazie în care MINI oferă o soluţie atractivă pentru petrecerea nopţii. În timpul Cupei Mondiale de fotbal din 2006, care a avut loc în Germania, “fan hotelurile” MINI au reprezentat o soluţie inovativă de cazare. Automobilele MINI au fost transformate în destinaţii confortabile de dormit pentru suporterii echipelor naţionale ale Italiei, Franţei şi Braziliei – şi erau vopsite în respectivele culori naţionale. Suporterii neutri se puteau refugia în Hotelul MINI International.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>