autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, apr. 26th, 2012

Mercedes-Benz a confirmat viitorul model SLC AMG

Au fost ceva speculații în presă legate de un posibil concurent pentru Porsche 911 produs de Mercedes-Benz. Constructorul german a confirmat modelul SLC AMG. În condițiile în care segmentul mașinilor sport începe să se aglomereze, Jaguar va lansa anul acesta F-Type, Alfa Romeo tot amenință audiența cu 4C, pare firească decizia Mercedes-Benz de a-și rezerva un loc în acest segment cu viitorul SLC AMG.

Un model care va fi poziționat sub b. Producerea lui SLC AMG a fost confirmată atât de Gorden Wagener – designer Mercedes-Benz cât și de președintele companiei – Dieter Zetsche. Viitorul model va avea motorul amplasat în față și va fi evident o propulsie. SLC AMG ar putea fi oferit atât cu o motorizare V6 cât și cu una V8. Anul viitor, la salonul de la Frankfurt, Mercedes-Benz ar putea expune un concept car, iar modelul de serie este așteptat după 2015. Oficialii Mecredes-Benz au mai confirmat și faptul că se află în dezvoltare o versiune ușor sportivă a lui M Class care să concureze cu BMW X6.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>