autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, ian. 8th, 2013

Hyundai va dezvălui conceptul coupe HCD-14 la Salonul de la Detroit

Hyundai a pregătit o surpriză pentru fanii săi, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Cel mai mare salon al începutului de an va marca debutul unui prototip misterios construit de coreeni şi botezat HCD-14.

Pentru a însoţi cum se cuvine anunţul noii premiere, asiaticii au publicat şi o imagine de tip teaser. Aceasta ne dezvăluie profilul unui misterios model, cu linii de coupe în partea posterioară. Imaginea dezvăluie, pe lângă montantul C foarte alungit şi blocuri optice spate generoase, cel mai probabil cu lumini LED. Partea frontală pare a fi însă ceva mai discretă.

Dacă judecăm şi după dimensiuni, am putea spune că vorbim despre un sedan coupe, în stilul modelelor propuse de cei mai importanţi constructori germani: Mercedes CLS, Audi A7 şi chiar Volkswagen Passat.

Deşi comunicatul de presă care însoţeşte imaginea nu este foarte generos în informaţii, coreenii au ţinut să precizeze că HCD-14 pregăteşte terenul pentru o nouă tendinţă de design premium, introduce noi tehnologii şi chiar o ţinută de drum cu o dinamică îmbunătăţită.

Detalii oficiale şi o galerie foto generoasă vor fi disponibile abia săptămâna viitoare, cu ocazia deschiderii salonului de la Detroit.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>