autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, oct. 19th, 2012

Hyundai lansează noul Santa Fe în România, deocamdată fără prețuri

Importatorul Hyundai a anunțat lansarea noii generații Santa Fe, fără a comunica însă prețurile pentru noul model. SUV-ul va păstra denumirea tradițională, în ciuda intenției inițiale a producătorului coreean de a integra modelul în gama ix.

Schimbările prin care a trecut cel mai cunoscut SUV al mărcii Hyundai sunt maojore, începând de la design și terminând cu motorizările. Aspectul exterior este asemănător cu cel al lui ix35, având elemente și de la restul gamei. Și interiorul a evoluat foarte mult, într-o arhitectură tipică pentru mașinile asiatice. Din punct de vedere al tehnologiilor, noul model aduce cam tot ce există astăzi în industria auto din punct de vedere al asistărilor standard, atât de siguranță, cât și de confort.

Dimensiunile noului SUV sunt 4,69 metri lungime, 1,88 metri lățime și 1,68 metri înălțime.

Motoarele oferite sunt 2.0 și 2.2 litri diesel, de 150 și 197 CP, precum și un propulsor pe benzină de 2.4 litri și 192 CP.

La lansare este disponibilă o serie limitată, denumită „Unlimited”. Potrivit comunicatului oficial, „Prețul aferent noii serii limitate Santa Fe este disponibil strict la cerere”. Nici un alt preț nu a fost comunicat.

Unul dintre competitorii Santa Fe, Honda CR-V, se lansează în aceeași perioadă pe piața din România.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>