autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, iul. 5th, 2012

Hyundai i20 facelift disponibil în România de la 9.862 euro

Modelul de segment B al coreenilor, Hyundai i20, este disponibil din această lună pe piața românească. Hyundai i20 facelift are un preț de pornire de 9.862 euro cu TVA inclus în versiunea cu propulsor 1.2 de 85 CP și nivel de echipare Comfort. Faceliftul aduce o nouă identitate modelului, parte frontală a fost redesenată. Acum i20 afișează o parte frontală aliniată imaginii de marcă promovată de ultimile modele lansate de Hyundai.

Faceliftul integrează imaginea modelului în conceptul de design ”Fluidic Sculpture”, actualul concept estetic al constructorului coreean. I20 afișează o nouă grilă frontală, farurile au fost redesenate și un nou spoiler care integrează, în funcție de nivel de echipare și lumini LED de rulare pe timp de zi.Modelul a crescut ușor în dimensiuni, este mai lung cu 55 mm, acum având o lungime de 3.995 mm.

La interior se remarcă redesenarea consolei centrale, adoptarea unor noi materiale mai bune și redesenarea scaunelor. Portbagajul are un volum de 295 litri și poate ajunge până la 1.060 de litri prin rabatarea banchetei spate. Lista de opțiuni include: cheie inteligentă, sistem start/ stop, cameră video pentru marșarier cu afișarea imaginilor captate în oglinda retrovizoare interioară, senzor de ploaie.

Noul model vine cu o gamă de propulsoare revizuite: două agregate pe benzină – 1.2 litri și 85 CP și 1.4 litri și 100 CP/ două propulsoare diesel – noul motor diesel de 1.1 litri, trei cilindri, care dezvoltă 75 CP și 1.4 CRDi de 90 CP. Modelul va fi disponibil pe piața românească din a doua jumătate a lunii iulie. Hyundai i20 facelift va fi oferit în două niveluri de echipare: Comfort și Highway.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>