vineri, august 12, 2022
AcasăPiata autoVolvo a redevenit o companie profitabilă, în 2013

Volvo a redevenit o companie profitabilă, în 2013

Volvo a redevenit o companie profitabilă, anul trecut, 2013 fiind de bun augur pentru constructorul suedez. Anunțul a fost făcut chiar de șeful Volvo, Hakan Samuelsson.

“Scopul nostru a fost să încheiem anul fără niciun fel de pierderi, însă, vă pot declara astăzi că am reușit, de fapt, să revenim pe plus, ceea ce este extraordinar”, a declarat Samuelsson, referindu-se la profitul operațional al companiei.

Volvo va anunța rezultatele financiare complete în luna martie. În prima parte a lui 2013, constructorul suedez a raportat pierderi operaționale de 577 milioane de coroane, echivalentul a 88,7 milioane de dolari.

Samuelsson a pus evoluția pozitivă din ultima perioadă pe seama programului agresiv de reducere a costurilor, inițiat în 2013. Restructurarea rețelei de dealeri din China a dinamizat vânzările Volvo pe cea mai mare piață a lumii, livrările companiei scandinave în țara Marelui Zid apreciindu-se anul trecut cu 46% (61.146 unități).

La nivel global, Volvo a comercializat 427.840 unități anul trecut, bifând o creștere estimată la 1,4%, comparativ cu 2012.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock