duminică, iunie 23, 2024
AcasăIndustrieFord suspendă timp de 23 zile activitatea uzinei de la Craiova

Ford suspendă timp de 23 zile activitatea uzinei de la Craiova

Ford România suspendă din nou activitatea uzinei de la Craiova. Producția monovolumului B-Max va fi oprită  temporar timp de şase zile lucrătoare în luna aprilie, opt zile în mai şi nouă zile în iunie, în total 23 zile.

Deşi Ford B-Max rămâne unul dintre cele mai bine vândute modele din segmentul său, cererea la nivel european pentru monovolumele din clasă mică a scăzut. Ca urmare a acestui fapt, Ford România îşi reajustează volumele de producţie pentru modelul B-Max şi are în plan oprirea activităţii în Secţia de Operaţiuni Vehicule timp de opt zile în luna mai, respectiv nouă zile în luna iunie. În ceea ce priveşte Secţia de Producţie Motoare, nu anticipăm zile fără producţie în lunile mai şi iunie”, a declarat Ana-Maria Timiş, purtătorul de cuvânt al Ford România.

Constructorul auto va continua să îşi adapteze volumele de producţie la cererea din piaţă, a adăugat reprezentantul Ford România.

În luna aprilie, producţia de motoare va fi oprită timp de trei zile lucrătoare.

Producţia B-Max a fost oprită temporar şi în lunile februarie şi martie. Anul trecut, producţia de automobile a fabricii din Craiova a fost oprită pentru aproximativ 35 de zile, în timp ce la motoare producţia a fost sistată timp de şapte zile.

Ford produce în prezent la Craiova modelul B-Max şi motoare pe benzină EcoBoost de 1,0 litri şi 1,5 litri, acesta din urmă echipând modele produse în America de Nord şi Asia. Modelul B-Max este produs doar la fabrica din Craiova, asamblarea fiind lansată la jumătatea anului 2012.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole