vineri, august 12, 2022
AcasăMașini noiDacia Duster Pick-up, conceput de Renault România pentru flote

Dacia Duster Pick-up, conceput de Renault România pentru flote

Dacia Duster Pick-up a fost realizată de Romturingia la cererea Renault România, ne-a declarat Thomas Dubruel, directorul general al companiei care se ocupă de vânzarea pe piața românească a modelelor grupului Renault.

În urmă cu două luni, reporterii noștri au descoperit o versiune de caroserie de tip pick-up a SUV-ului Dacia Duster, în parcarea unui dealer Renault, iar fotografiile pe care le-am publicat la acel moment au făcut vâlvă în toate publicațiile auto din Europa și chiar Amercia de Sud. Povestea prototipului Dacia Duster Pick-up este însă una mai puțin obișnuită.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII EXCLUSIVE CU DACIA DUSTER PICK-UP

“După dispariția modelului Dacia Logan Pick-up, piața a rămas cu o nișă neacoperită. Aveam cereri de la clienți pe care ne-am gândit cum să le onorăm. Așa s-a născut acest model pick-up derivat din Dacia Duster”, ne-a declarat Thomas Dubruel. “Cei de la Romturingia sunt partenerii noștri, am realizat împreună cu ei mai multe adaptări pentru vehiculele noastre, pentru diferite utilizări, și le-a cerut să facă acest prototip”, a mai spus șeful Renault Commerciale Roumanie. Deocamdată pick-up-ul Dacia se află încă în teste, dar dacă se va dovedi fiabil, va intra în oferta gamei Dacia, cu omologare de vehicul comercial.

“Principalii clienți ar putea fi firmele mari care au nevoie de flote pentru activitățile de teren, cele de telefonie, de exemplu, care caută o mașină robustă, cu tracțiune 4×4 și cu spațiu util de încărcare, și asta la un preț bun”, ne-a precizat o sursă din interiorul Dacia, care este familiarizată cu vânzările de flote.

Dacia nu mai are un pick-up în gama sa, după ce vechiul Logan Pick-up, derivat din modelul sedan, a fost scos din fabricație. Reprezentanții Dacia au declarat că nu exclud un model pick-up construit pe structura SUV-ului Duster, dar nu au deocamdată în lucru un astfel de model.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII EXCLUSIVE CU DACIA DUSTER PICK-UP

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock