autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mai 11th, 2012

Autotechnica Fleet Services preia franciza Hertz International în România

Compania locală Autotechnica Fleet Services va prelua franciza Hertz International în România, una dintre cele mai mari companii de închiriere mașini din Europa, începând cu data de 15 mai. Anterior, franciza Hertz Rent-a-Car a fost deținută de grupul Țiriac.

Autotechnica Fleet Services este una dintre subsidiarele Autohellas din Grecia – cea mai mare franciză Hertz Rent-a-Car din Europa, care operează pe piețele din România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Serbia și Muntenegru.

Hertz România operează în momentul acesta cu mai mult de 300 de autovehicule în cele trei locații Hertz: Aeroportul International Henri Coandă, Aeroportul Internațional Cluj Napoca și Aeroportul Timișoara Traian Vuia. În curând, Hertz Autotechnica își va lărgi rețeaua prin deschiderea de noi birouri comerciale, atât în București cât și în țară, urmărind acoperirea tuturor destinațiilor de afaceri și turistice”, a declarat directorul general al Autotechnica Fleet Services, Cătălin Tihon, într-un comunciat de presă.

Compania Hertz este lideră pe segmentul de închirieri de automobile în lume, având birouri în peste 129 de țări și peste 550.000 de autovehicule. Societatea autohtonă Autotechnica Fleet Services a fost înființată la începutul anului 2007 și operează pe piața locală brandul internațional Hertz Lease.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>