joi, mai 23, 2024
AcasăMașini noiAudi S3 Cabriolet sosește la Geneva cu 300 CP și tracțiune integrală

Audi S3 Cabriolet sosește la Geneva cu 300 CP și tracțiune integrală

Audi S3 se descoperă la Geneva, Salonul elvețian fiind ales pentru a găzdui premiera noii versiuni Cabriolet a modelului de înaltă performanță german.

Respectând tiparul impus de frații săi cu patru, trei și cinci portiere, noul Audi S3 Cabriolet este animat de un turbo de 2 litri pe benzină, capabil să ofere 300 CP și 380 Nm. Resursele sunt direcționate către toate cele patru roți de un sistem de tracțiune integrală Quattro.

În combinație cu transmisia automată S-tronic, Audi S3 Cabriolet consumă doar 7,1 l/100 km, cifră remarcabilă pentru o decapotabilă de 1.620 kilograme. Accelerația de la 0 la 100 km/h este estimată la 5,4 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Din punct de vedere vizual, Audi S3 Cabriolet se diferențiază de versiunile clasice prin kitul aerodinamic mai agresiv, emblemele S3 și cele patru evacuări cromate. Grila este și ea unică pentru S3, baghetele sale cromate fiind dispuse orizontal și nu vertical, ca la celelalte modele.

La interior, avem parte de scaune sport cu tapițerie mixtă piele-stofă, o colecție de inserții din aluminiu și scaune scoică disponibile contra cost.

Audi S3 Cabriolet va rata sezonul estival. Debutul comercial este programat pentru toamna acestui an, primele livrări urmând să aibă loc în septembrie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole