luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiTEASER: Noul Batmobile din viitoarea peliculă "Batman vs Superman"

TEASER: Noul Batmobile din viitoarea peliculă “Batman vs Superman”

Batman, unul dintre cei mai îndrăgiți super-eroi ai culturii pop, a primit cheile noii sale mașini, celebrul Batmobile. Vehiculul unicat își va face apariția în noua peliculă “Batman vs Superman”, așteptată pe marile ecrane pe 6 mai 2016.

Primul teaser a fost publicat pe Twitter de regizorul Zack Snyder, artizanul resuscitării unui alt super-erou, la fel de iconic precum Batman, Superman. De altfel, cele două personaje vor putea fi văzute, pentru prima dată în istoria cinematografiei, în același film, mutare controversată menită să ridice așteptările fanilor la cote record.

Designul de inspirație aeronautică rămâne fidel liniilor cazone propuse de cea mai recentă declinare a vehiculului vedetă, Tumbler, prezentă în toate cele trei episoade ale trilogiei Batman realizată sub bagheta lui Chris Nolan. Un alt detaliu vizibil este lansatorul de rachete, capabil să îl asiste pe Batman, interpretat de Ben Affleck, în cele mai aprige înfruntări cu dușmanii săi clasici, Joker, Bane sau Two-Face.

Zack Snyder nu este un nume nou în lumea auto, celebrul regizor american realizând, de-a lungul timpului, mai multe reclame pentru Audi, BMW, Subaru sau Nissan.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole