miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMașini noiSubaru 5-Door Concept, prezentat oficial la Salonul auto din Tokyo

Subaru 5-Door Concept, prezentat oficial la Salonul auto din Tokyo

Subaru Impreza 5-Door Concept, cel care anticipează viitorul model de serie Impreza, a fost prezentat astăzi la Tokyo, în cadrul salonului auto japonez. Modelul compact va fi primul dintr-o serie de noi vehicule Subaru care fac parte din strategia „Proeminence 2020”, anunțată anul trecut.

Designul este radical îmbunătățit, în comparație cu vechea generație, comunicatul oficial anunțând că Impreza 5-Door Concept anunță nu doar cum va arăta viitorul Impreza de serie, ci și întreaga gamă de modele viitoare. Dacă proporțiile sunt unele specifice unui hatchback, poate o idee mai sportive decât cele actuale, detaliile de design sunt comparabile cu cele ale celor mai sofisticate automobile de pe piață. Printre elementele de remarcat  se numără grila hexagonală și farurile „ochi de șoim”.

Datele oficiale vorbesc despre dimensiuni  aproape identice comparativ cu vehcea generație, respectiv,  4,40 metri lungime (mai scurtă cu 14 m) , 1,88 m lățime (un plus de 14 mm) și o înălțime de 1,44 metri (anterior 1,465 metri). Ampatamentul va fi de 2,67 metri, și el a crescut foarte puțin (30 mm). Bineînțeles, mașina va fi echipată cu sistemul de tracțiune integrală specific Subaru, Symetrical AWD.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole