luni, iunie 24, 2024
AcasăMașini noiPorsche 911 GTS. Liantul dintre Carrera și Turbo, disponibil din noiembrie

Porsche 911 GTS. Liantul dintre Carrera și Turbo, disponibil din noiembrie

Porsche a dezvăluit oficial versiunile extreme ale gamei 911. Etichetate GTS, acestea reprezintă liantul dintre declinările clasice Carrera și top-modelul Turbo și sunt așteptate în showroom-uri din luna noiembrie.

Toți cei patru noi membri ai liniei GTS, 911 Carrera GTS Coupe, 911 Carrera GTS Cabriolet, 911 Carrera 4 GTS Coupe si 911 Carrera 4 GTS Cabriolet, apelează la serviciile unui motor de 3,8 litri cu șase cilindri, natural aspirat, din care Porsche a reușit să extragă nu mai puțin de 430 CP.

Noul Porsche 911 GTS Coupe poate atinge o viteza maximă de 306 km/h, in declinarea cu transmisie manuală și roți motrice spate, in timp ce versiunea Cabrio este cu 4 km/h mai lentă. Demarajul pana la 100 km/h se realizeaza in 4 secunde pentru Coupe si 4,2 secunde pentru Cabriolet, performanțe valabile pentru modelele echipate cu cutia de viteze PDK.

Pe lânga noutățile tehnice de rigoare, noile variante GTS beneficiaza și de cateva modificări estetice. Diferențele de design față de versiunile Carrera sunt minore, remarcându-se farurile și prizele de aer pe fundal negru, completate de pasajele roților ceva mai evazate și de jantele de 20 inci cu finisaj mat.

Habitaclul a primit și el o tușă mai sportivă, grație scaunelor puternic profilate și mixului de piele și Alcantara. Indiferent de versiune, noul Porsche 911 GTS este dotat cu suspensia activă Porsche Active Suspension Management (PASM), cu gardă la sol reglabilă pe o plajă de 10 mm.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole