autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, mart. 6th, 2012

Nissan Juke Nismo Concept

Nu prea este vorba despre un concept, cât despre un teaser pentru divizia sportivă a lui Nissan care se pregătește de debutul european. Un nou hot hatch de clasă mică??? Nismo este o religie în Japonia, iar în America nu este departe de acest statut. Nismo s-a născut prin 1984 și înseamnă Nissan Motorsport. Nu putem vorbi până acum de un model Nismo, dar toate versiunile sport Nissan au avut o versiune semnată de divizia sport.

În Europa în schimb doar pasionații tresar când aud acest nume. Probabil mulți au văzut acest nume scris pe vreun model preparat prin cartier, va veni în curând vremea când Nismo va fi o realitate și pentru clienții europeni. Iar când pui numele Nismo pe un Nissan GT-R se cam face liniște în jur, dar până acolo mai este. La Geneva Nissan a expus Juke Nismo, un model care propune un pachet aerodinamic inspirat din cel al lui Juke-R. Conceptul este echipat cu propulsorul 1.6 supraalimentat, dar care acum dezvoltă ceva mai mulți căluți. Nismo și-a pus semnătura și la interior, avem scaune sport și tușe care să sporească aerul sportiv.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>