autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, apr. 13th, 2012

MINI Roadster – pregătit pentru debutul în România

MINI Roadster este pregătit pentru debutul pe piaţa din România, este deja disponibil pentru vânzări cu un preţ începând de la 19300 Euro cu TVA pentru versiunea MINI Cooper Roadster (122 CP). Primele livrări sunt aşteptate pentru începutul lunii mai pe piața din România. Primul model decapotabil de două locuri din istoria mărcii este disponibil în patru variante de motorizare cu puteri între 122 CP şi 211 CP, un acoperiş soft top, un portbagaj impresionat pentru un model din clasa lui (240 litri) şi o serie bogată de echipamente opţionale şi accesorii de personalizare.

Model Motor Cilindri/ Supape Capacitate cilindrică Putere Consum mediu Emisii CO2 Preț în euro cu TVA
MINI Cooper 4 în linie / 4 1.598 cmc 122 CP 5,7 litri /100 km 133 g/ km 23.932
MINI Cooper S 4 în linie / 4 1.598 cmc 184 CP 6 litri /100 km 139 g/ km 29.016
MINI John Cooper Works 4 în linie / 4 1.598 cmc 211 CP 7,3 litri /100 km 169 g/ km 34.658
MINI Cooper SD 4 în linie / 4 1.995 cmc 143 CP 4,5 litri /100 km 118 g/ km 30.070

MINI Connected

MINI a fost primul producător care a oferit aplicaţii de internet integrate în automobil pe baza telefonului mobil încă din septembrie 2010 şi oferă şi acum servicii fără rival în segment, toate sub numele de MINI Connected. Legătura la internet se face pe baza unui terminal iPhone care rulează o aplicaţia descărcabilă gratuit din Apple Store.

Alături de RSS Reader, Facebook, Twitter (toate cu funcţia Text-to-Speach) şi Webradio, MINI a oferit încă de la început o serie de aplicaţii în stilul caracteristic: MINIMALISM Analyser (o aplicaţie-joc pentru condusul economic), Mission Control (automobilul creează un adevărat dialog cu conducătorul) şi Dynamic Music (muzica este generată în funcţie de stilul de condus). Din primăvara acestui an, MINI Connected a primit un nou set de aplicaţii– Driving Excitement. Acestea afişează cuplul şi puterea instantanee a motorului sau în ce direcţie şi cât de puternice sunt forţele centrifuge care acţionează asupra automobilului.

La MINI Connected se alătură şi primul third-party App, un serviciu inovativ de muzică: AUPEO!. Se deschide astfel calea către o interfaţă revoluţionară în automobil – noi aplicaţii devin disponibile doar prin simpla instalare a unui App pe telefon, fără un update hardware sau software al automobilului. AUPEO! este un serviciu webradio configurabil după preferinţele utilizatorului în funcţie de genul muzical, stare de spirit sau artist, disponibil în versiunea de bază de asemenea gratuit.

MINI Service Inclusive debutează pe gama MINI

Odată cu MINI Roadster, MINI Service Inclusive debutează în gama MINI. Serviciile de întreţinere au fost prezentate iniţial pe gama BMW şi au devenit rapid un argument important de vânzare garantând costuri reduse de întreţinere şi flexibilitate printr-un număr extins de pachete.

MINI Service Inclusive L” este disponibil de acum gratuit pe orice model nou MINI comandat. Acesta acoperă serviciile de întreţinere de bază pentru primii 5 ani sau 50 000 km: schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, service / înlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor şi a lichidului de frână, verificarea şi revizia standard ale vehiculului.

Contra cost (pentru 302 Euro cu TVA pentru MINI Cooper Roadster şi 323 Euro cu TVA pentru celelalte modele), este disponibil pachetul „MINI Service Inclusive XL”. Acesta include suplimentar şi operaţii precum schimbarea plăcuţelor şi discurilor de frână, a ambreiajului (dacă este uzat) sau a lamelelor ştergătoarelor de parbriz.

Un avantaj important este că aceste pachete sunt identificate prin seria de şasiu a automobilului şi sunt valabile chiar dacă modelul îşi schimbă proprietarul. De asemenea, de avantajele MINI Service Inclusive se poate beneficia la orice service autorizat MINI, oriunde în lume.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>