autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, nov. 19th, 2014

Mazda CX-3. Ambiții înalte în segmentul crossoverelor de oraș

Mazda CX-3 intră în forță în segmentul tot mai înfloritor al crossoverelor de oraș, mizând pe atuuri precum designul emoțional Kodo și colecția de tehnologii SkyActiv în încercarea de a detrona eternul best-seller Nissan Juke.

Noul CX-3 are dimensiuni compacte, fiind mai mic decat modelul CX-5, din care este inspirat. CX-3 are 4.275 mm lungime, 1.765 mm latime, 1.550 mm inaltime si un ampatament de 2.570 mm. Suspensiile sunt independente tip MacPherson pe fata si bara de torsiune pe spate, iar franele beneficiaza de discuri ventilate pe fata si discuri pline pe spate. Cele mai mari jante cu care poate fi echipat Mazda CX-3 sunt de 18 inch.

“Noul SUV de mici dimensiuni este cel de-al cincilea model Mazda de noua generatie care prezinta tehnologiile premiate SKYACTIV impreuna cu design-ul KODO – Soul of Motion. (…) Modelele europene vor fi disponibile in trei variante de motorizare: benzina SKYACTIV-G 2.0, in doua versiuni de putere, si noul SKYACTIV-D 1.5 diesel. Modelul va fi echipat cu transmisia cu sase trepte automata SKYACTIV-Drive sau manuala SKYACTIV-MT. SUV-ul compact Mazda va putea fi comandat in varianta cu tractiune frontala sau cu sistemul de tractiune integrala de noua generatie Mazda”, a anuntat producatorul auto japonez.

Mazda CX-3 va beneficia de cele mai recente sisteme de siguranta activa i-ACTIVSENSE, precum si de protectia pasiva eficienta a caroseriei usoare, dar rigide, SKYACTIV-Body.

Debutul pe piata din Japonia va avea loc in primavara anului 2015, urmand ca pana la finele anului viitor sa fie lansat si in restul tarilor in care masinile Mazda sunt comercializate.

Displaying 5 Comments
Have Your Say
 1. Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: soryn_h@yahoo.com

 2. OFERTA DE MUNCA!
  Peste 3200 de persoane active si 200.000 de prospecti inregistrati in proiectul unic in lume,

  demarat in ROMANIA!
  Se ofera curs COMPLET GRATUIT(12 ZILE), asistenta specializata, de catre agenti

  profesionisti, si instruire de la ZERO. Oferta de munca vizeaza piata americana a cartilor

  electronice. Plata castigurilor este garantata prin CONTRACT LEGAL. Se lucreaza in

  functie de preferinte, part-time(15 minute – 3 ore pe zi) sau full-time. Este necesara

  SERIOZITATEA si DORINTA DE A INVATA CEVA NOU SI DE VIITOR! Pentru detalii

  trimiteti un e-mail cu textul “ INFO “ la urmatoarea adresa de e-mail:

  francizare@yahoo.com

 3. July Ana spune:

  Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: iuliana2012@yahoo.com

 4. Gabi Damoc spune:

  Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:gabidamoc75@gmail.com

 5. Amelia Ammy spune:

  Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Cautam operatori pc( cunostinte minime) seriosi si rabdatori. INSTRUIREA se face prin 12 cursuri gratuire prin email, iar la terminarea acestora puteti continua sau va puteti retrage. Poti castiga 300 euro pe luna pentru inceput si castigul poate creste, dar pe termen lung. Trimite "Info" la adresa de email yourchoice287@yahoo.com".

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>