luni, septembrie 26, 2022
AcasăMașini noiGeneral Motors readuce la viață celebra marca Hummer, cu un pickup electric....

General Motors readuce la viață celebra marca Hummer, cu un pickup electric. Va reveni pe piață în Super Bowl

General Motors a decis să readucă la viață brandul Hummer, cunoscut în toată lumea pentru vehiculele off-road militare care au fost apoi introduse și în oferta civilă. Hummer va reveni acum cu vehicule electrice.

General Motors, cândva cel mai mare producător de autovehicule din lume, vrea să recupereze unul dintre brandurile de forță ale sale, Hummer, la care a renunțat în momentul în care a intrat în insolvență. Acum, GM vrea să folosească marca Hummer pentru noile pickup-urile electrice pe care a decis să le lanseze. Potrivit Automotive News, Hummer va reveni pe piață cu spoturi de publicitate în Super Bowl, cele mai renumite meciuri de fotbal american, în cadrul cărora sunt difuzate cele mai scumpe spoturi publicitare.

Informațiile vorbesc despre o asociere între marca GMC, folosită de GM pentru truck-urile sale (pickup-uri de mare putere) și Hummer, astfel încât să genereze o forță de marketing maximă pentru noile pickup-uri electrice.

Potrivit informațiilor neoficiale, uzina din Detroit a General Motors ar urma să înceapă producția de pickup-uri electrice în 2021.

Ulterior, după lansarea pickup-ului, GM intenționează să lanseze o serie de SUV-uri electrice sub brandul Hummer.

Marca Hummer s-a născut din modelele militare Humvee, produse de GM pentru armata americană. Deși marca a avut succes în rândul fanilor mașinilor off-road, ea nu e reușit să genereze suficient profit, astfel că în 2010 a fost închisă, alături de Pontiac, Saturn și Saab, în cadrul procesului de faliment în care a intrat General Motors.

General Motors a anunțat că va investi 3 miliarde de dolari în uzina din Detroit pentru a produce vehicule electrice, pickup-uri și van-uri.

Tesla este primul constructor auto care a prezentat un prototip pentru un pickup electric, însă acesta nu a fost primit cu entuziasm din cauza aspectului său. Ford, care vinde cel mai popular pickup din SUA și din întreaga lume, a anunțat că va produce propriul model electric.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock