vineri, februarie 23, 2024
AcasăMașini noiFiat a lansat noul 500L Living, un monovolum cu șapte locuri

Fiat a lansat noul 500L Living, un monovolum cu șapte locuri

Fiat a dezvăluit astăzi noul 500L Living, cel mai nou membru al gamei 500. Italienii continuă să extindă oferta modelului de succes, de această dată cu o variantă ce pune mare accent pe spațiu interior. Descris sugestiv ca „Magic Purpose Wagon” în comunicatul de presă, noul 500L Living este de fapt o variantă cu ampatament mărit a actualului 500L, modelul de familie care a prins deja destul de bine în Europa.

Cum era și normal, creșterea ampatamentului se oglindește în interior, acolo unde vor avea loc șapte pasageri. Modelul italian măsoară acum 435 de cm lungime, 178 e cm lățime și 167 de cm înălțime.

La interior, noua variantă de caroserie nu vine cu modificări notabile. Principala noutate o reprezintă cel de-al treilea rând de scaune, creat pentru doi pasageri, ce poate fi rabatat complet. În aceste condiții, capacitatea portbagajului crește la 638 de litri, o valoare despre care italienii susțin că este cea mai generoasă din segment.

Pentru propulsia modelului de familie Fit va pune la dispoziție patru motorizări, dintre care două dieseluri și două pe benzină. Versiunea standard va fi animată de motorul de 1.4 litri și 95 de cai putere. Alături de ea va sta și noul TwinAir de 0.9 litri, cu o putere de 105 cai. Pentru cei care preferă dieselul, italienii oferă un motor 1.3 MultiJet de 85 de cai putere și un vârf de gamă, 1.6 litri MultiJet de 105 cai putere.

Lansarea pe piața europeană va avea loc chiar de luna viitoare, atunci când va fi publicat și prețul monovolumului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole