autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: joi, apr. 5th, 2012

NYIAS 2012: Niciun salon fără hostesse sexy

Salonul Auto de la New York (NYIAS) 2012 şi-a deschis porţile, în zilele de 4 şi 5 aprilie, pentru reprezentanţii presei de specialitate, iar din 6 şi până pe 15 aprilie este pregătit să primească sute de mii de vizitatori. “Reţeta clasică”, de prezentare a ultimelor modele de maşini alături de fete care mai de care mai sexy, este folosită cu mult succes şi de această dată, majoritatea standurilor fiind animate de hostesse.

NYIAS 2012 este rampa de lansare a multor premiere, precum Chevrolet Impala, Mercedes GL-Class, Acura RLX, Lexus ES, BMW X1 Facelift, Fisker Atlantic sau Jaguar F-Type. Iar unul dintre cele mai aşteptate modele de către public este cea de-a treia generaţie a Viper-ului SRT. Pentru a anima însă atmosfera şi a atrage câţi mai mulţi ochi, expozanţii, fie ei americani, japonezi, europeni sau sud-coreeni, şi-au dotat standurile cu o adevărată “armată” de fete zâmbitoare.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>