marți, februarie 27, 2024
AcasăMotorsportMichael Schumacher, în stare critică în urma unui accident de ski

Michael Schumacher, în stare critică în urma unui accident de ski

Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, se zbate între viață și moarte, în urma unui accident de ski care a avut loc în stațiunea franceză Meribel. Starea campionului este, în continuare, critică, Schumacher fiind operat pentru a doua oară noaptea trecută.

Schumacher avea un traumatism cranian grav cu comă, la sosire, fiind necesară imediat o intervenţie chirurgicală”, au anunţat reprezentanții Centrului Medical Universitar din Grenoble (CHU), unde este internat în prezent pilotul german.

Potrivit primarului staţiunii Meribel, Christophe Gernignon-Lecomte, Michael Schumacher era agitat dar conştient, după accident. “Nu ştiu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă. El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenţia a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era şocat, puţin agitat, dar conştient”.

Michael Schumacher, care va împlini 45 de ani la 3 ianuarie, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). El a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole