duminică, iunie 23, 2024
AcasăMașini noiAlfa Romeo lansează șapte modele noi până în 2018

Alfa Romeo lansează șapte modele noi până în 2018

Alfa Romeo lansează șapte modele noi în următorii patru ani, țintind creșterea spectaculoasă a vânzărilor de la 100.000 la peste 500.000 mașini pe an. Expansiunea gamei face parte din noul plan de restructurare care va fi prezentat de Grupul Fiat pe data de 6 mai.

Calendarul lansărilor debutează cu noul Spider, roadster construit în colaborare cu japonezii de la Mazda și înrudit cu viitoarea generație MX-5. Un an mai târziu, modelul de clasă medie 159 va primi un urmaș direct. Este vorba despre noua Alfa Giulia, amânată în repetate rânduri. Încă de la debut, vor fi disponibile versiuni de caroserie sedan și break.

Expansiunea gamei Alfa va continua cu două modele menite să exploateze boom-ul vânzărilor de pe piața nord-americană. În 2017 și 2018 vor sosi pe piață un crossover, respectiv un SUV full-size. Primul dintre ele va fi construit pornind de la platforma actualului Jeep Cherokee, în timp ce modelul de clasă mare va fi bazat pe noua arhitectură cu tracțiune spate sau integrală a grupului Fiat, cunoscută sub codul intern Giorgio.

Modelele de clasă mică și compactă MiTo și Giulietta nu vor fi înlocuite.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole