luni, mai 27, 2024
AcasăMașini noiȘeful Infiniti confirmă planurile pentru un model rival pentru Mercedes S-Klasse

Șeful Infiniti confirmă planurile pentru un model rival pentru Mercedes S-Klasse

Sosit în vara anului trecut de la Audi pentru a repune pe linia de plutire brandul Infiniti, Johan de Nysschen a fost însărcinat cu o misiune importantă de către Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan. De Nysschen a acceptat obiectivul ambiţios care presupunea vânzarea a 500.000 de unităţi pe an până în 2016. Un volum anual măreț, având în vedere că în 2012 Infiniti a reuşit să livreze doar 170.000 de maşini la nivel mondial.

Noul preşedinte Infiniti nu s-a lăsat copleşit de ţinta fixată şi chiar a susţinut că vânzările anuale ar putea atinge targetul dacă se respectă un plan de reîmprospătare a gamei şi brandul ajunge să se extindă în Europa şi China.

Echipa Infiniti este extrem de optimistă şi promite că până la sfârşitul acestui deceniu modelele lor vor acoperi 90 din segmentele pieţei premium. În prezent, gama actuală acoperă 60 din piaţa premium.

Unul dintre primele produse noi va fi compactul premium destinat să se bată cu BMW Seria1 şi Audi A3. După el ar putea sosi chiar şi un model emblematic, vârf de gamă, aşezat lângă Mercedes S-Klasse şi Audi A8. O susţine chiar de Nysschen, care declară că „vor exista modele desupra actualului Q70, adică vechiul Infiniti M. Mai mult decât atât, gama de crossovere se va extinde şi ea, urmând să facă loc unor noi modele.”

Acelaşi de Nysschen a precizat că va reîncerca o poziţionare superioară şi mult mai dezirabilă a brandului, lucru mult mai important decât estimarea de 600.000 de unităţi până la sfârşitul deceniului.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole