joi, iulie 25, 2024
AcasăIndustrieNoul șef de design Audi este fostul șef de design exterior la...

Noul șef de design Audi este fostul șef de design exterior la VW

Audi a anunțat oficial schimbările în departamentul de design, schimbări despre care presa germană a vorbit încă de la începutul lunii. Wolfgang Egger, șeful de design al mărcii Audi începând din 2007, va părăsi această poziție pentru postul de Styling Design la Italdesign Giugiaro. În locul său a fost numit Marc Lichte, până acum șef al designului exterior la marca Volkswagen.

Wolfgang Egger nu este numai responsabil de aspectul modelelor lansate de marca din Ingolstadt în ultimii ani, dar este și în centrul unor speculații privind o stare de tensiune în echipa de design Audi. Acesta ar fi motivul pentru care Walter de Silva, cel care conducele destinele tuturor echipelor de design din grupul Volkswagen, a decis până la urmă să-i ofere lui Egger un post mai lipsit de răspundere, la Torino. Printre altele, Egger se pare că este vinovat de plecarea lui Achim Badstübner, șef al designului exterior Audi, la Mercedes-Benz, unde are aceleași responsabilități.

Rupert Stadler, CEO Audi,  a declarat, cu ocazia acestor schimbări, că marca pe care o va conduce va continua să dezvolte și să diferențieze designul familiilor de modele.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole