vineri, septembrie 29, 2023
AcasăLansari RomaniaFord a anunţat preţurile lui Focus facelift în România

Ford a anunţat preţurile lui Focus facelift în România

Ford Focus facelift, versiunea restilizată a celei mai vândute mașini din lume în 2013, a debutat pe piaţa din România. Preţul de pornire a fost stabilit la 16.450 de euro cu TVA inclus, cotație valabilă pentru modelul de bază în cinci uși, 1.0 EcoBoost 100 CP Start-Stop M5 Euro 6, în echipare Trend. Cel mai ieftin diesel, 1.6 TDCI de 90 CP, poate fi achiziționat de la 17.400 de euro.

Versiunea Sedan este mai scumpă cu 250 de euro, în timp ce pentru modelul Wagon, clienții vor scoate din buzunar încă 250 de euro comparativ cu berlina. Proporţia se păstrează indiferent de echipare şi motorizare.

Din punct de vedere vizual, Focus împrumută de la Fiesta și Mondeo noua grilă trapezoidală, cu iz de Aston Martin, repoziționată mai sus, afișând în același timp blocuri optice mai agresive cu LED-uri diurne și stopuri ușor redesenate. La interior, cea mai importantă schimbare este reprezentată de introducerea unității multimedia SINC 2, cu ecran tactil de 8 inci și harti de navigație 3D.

Noul Focus este primul model Ford care oferă Perpendicular Parking, o nouă tehnologie de parcare hands-free care ajută șoferii să parcheze cu spatele, paralel cu alte mașini, folosindu-se de senzori ultrasonici pentru a localiza spații de parcare și pentru a ghida vehiculul în timp ce șoferul controlează accelerația și frâna. Tot în premieră sunt introduse și sistemele Cross Traffic Alert, de avertizare a șoferilor care ies cu spatele dintr-un loc de parcare, respectiv Park-Out Assist, care asistă șoferii la ieșirea dintr-un spațiu de parcare paralelă.

Tehnologia MyKey, lansată anul trecut, își face și ea apariția în lista de opțiuni a noului Focus. Aceasta permite proprietarilor să programeze o cheie care restricționează viteza maximă, reduce sau dezactivează volumul maxim al sistemului audio și poate împiedica șoferul să dezactiveze ESP-ul.

Ford Focus facelift vine cu o nouă gamă de motoare diesel și pe benzină de 1,5 litri, devenind primul model al casei americane echipat cu noul motor turbo 1.5 EcoBoost pe benzină, produs la Craiova. Noul TDCi de 1,5 litri înlocuiește vechea unitate de 1,6 litri și va fi oferit în două trepte de putere (95 și 120 CP). Din program va face parte, în continuare, și premiatul motor 1.0 EcoBoost pe benzină, în ambele sale iterații, de 100 și 125 CP. Ford va aduce pe piață și o versiune ultra-economică, cu emisii de sub 100 g CO2/km.

Cel mai accesibil Ford Focus facelift echipat cu motorul 1.5 EcoBoost pleacă de la 17.950 de euro cu TVA inclus, preț valabil pentru versiunea hatchback 1.5 EcoBoost 150 CP în echiparea Trend. În 2015, gama Focus facelift va include şi o motorizare 1.5 TDCI, care va fi oferită în versiuni de 95 şi 120 CP. Aceasta va înlocui treptat propulsorul 1.6 TDCI şi completează gama alături de versiunea Euro 6 de 150 CP a motorului 2.0 TDCI, disponibil în variante cu transmisii manuale şi Powershift cu şase trepte.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: soryn_h@yahoo.com

  2. Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : zizou_sez@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.