vineri, septembrie 29, 2023
AcasăEvenimentDacia marchează lansarea în Marea Britanie printr-un spot curajos: "Hello! We're Dacia"...

Dacia marchează lansarea în Marea Britanie printr-un spot curajos: “Hello! We’re Dacia” (VIDEO)

Dacia s-a lansat, începând cu această lună, pe piața din Marea Britanie, cu prețuri care au produs deja animație în piață. Primul spot de promovare se bazează exact pe trăsăturile mărcii: „Nu ne ocupăm cu frivolități”.

Dacia are disponibile de la 1 ianuarie, pe piața din Marea Britanie, modelele Sandero, Duster și Lodgy, după ce aceste modele au putut fi rezervate de britanici la dealerii Dacia încă din lunile trecute.

Așa cum ne-a obișnuit Dacia, prețurile cu care aceste modele se vând în regat sunt mult mai mici în comparație cu cele ale celorlalte mărci. Dacia Duster va avea un preț de pornire de 9.000 de lire sterline pentru versiunea cu tracțiune față și de 11.000 de lire sterline pentru cea cu tracțiune integrală, în timp ce Sandero va costa 6.000 de lire sterline. Pentru comparație, un Chevrolet Spark se vinde cu circa 8.500 lire, iar un Aveo cu peste 10.000 de lire. „You do the maths” încurajează spotul Dacia.

În toamna trecută, publicația AutoExpress a realizat un mistery shopping, amplasând un Sandero într-un mall, cu toate siglele acoperite. Britanicii au fost întrebați despre ce cred în legătură cu mașina expusă, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

Citește: Dacia Sandero, confundată de britanici cu „o mașină germană” într-un sondaj la mall (VIDEO)

 

Citește: O întrebare pertinentă: se aseamănă Dacia Sandero cu VW Polo?

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.