miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăIndustrieReţeaua Opel se extinde cu două noi centre de vănzări şi service,...

Reţeaua Opel se extinde cu două noi centre de vănzări şi service, localizate în Bucureşti şi Cluj

Două noi centre de vânzări şi service se vor alătura reţelei actuale de showroomuri Opel din ţara noastră. Noile sedii, localizate în Bucureşti (Rădăcini) şi Cluj (Playmobile), vor oferi întreaga gamă de servicii pentru automobile şi autovehicule comerciale uşoare: vânzare, service, piese de schimb şi accesorii, consiliere financiară, fiind realizate în conformitate cu cele mai recente cerinţe Opel în materie de standarde de marcă şi identitate vizuală.

Noul complex Rădăcini din capitală, amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 246, aproape de ieşirea spre autostrada Bucureşti-Piteşti, se alătură celor din Drumul Taberei (Bulevardul Timişoara nr. 18) şi Vitan (Calea Vitan Nr. 112). Rădăcini Motors este prezent şi în Braşov, Galaţi, Brăila şi Constanţa.

Centrul Polymobile din Cluj este amplasat pe Str. Clujului nr. 4B, Sat Sânnicoara, Comuna Apahida, în apropierea aeroportului local. Polymobile este un nume nou în reţeaua de distribuţie Opel, sediul mono marcă din Cluj fiind construit de la zero ca spaţiu dedicat brandului.

Anul trecut nu a fost unul de bun augur pentru Opel pe piaţa locală. Constructorul german a livrat doar 2.563 de maşini în România, în scădere cu 43,6 comparativ cu 2011.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole