autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, iun. 15th, 2012

Toyota Dream Car Art Contest are un căștigător din România

Ștefania Mihaela Călinescu, în vârstă de 14 ani, este câștigătoarea medaliei de AUR la categoria sa de vârstă (13-15 ani), în cadrul concursului Dream Car Art Contest, organizat de Toyota Motor Corporation. Concursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani , iar principalul scop este de a stimula imaginația și creativitatea copiilor, pentru ca aceștia să își exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenând mașina visurilor, micii artiști au oportunitatea de a-și dezvolta interesul pentru mașini și de a înțelege mai bine bucuria și importanţa unui vis.

Este pentru al doilea an când România participă la această competiție și câștigă un premiu internațional. Anul trecut, Adrian Emanuel Pristavu a câștigat una dintre mențiuni în cadrul aceluiași concurs. Între 20 ianuarie 2012 și 29 februarie 2012, la sediul Toyota Romania s-au primit 1.848 de lucrări din toată țara, înscrise în fiecare din cele trei categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-12 ani și 13-15 ani.

Jurizarea la nivel național a avut loc în luna februarie, juriul fiind compus din: George Kyriazis – Director General Toyota Romania, Lucian Cernat – Group Creative Director Centrade Saatchi& Saatchi, Florin Popa – Redactor Șef BBC Top Gear, Adrian Drăgan – Editor in Chief auto motor și sport, Octav Ioniță – Pictor. Cele 15 lucrări selectate în etapa națională au fost trimise în Japonia, la finala concursului, desfășurată în luna mai. Lucrarile au fost jurizate de către un juriu internațional din care a făcut parte și președintele TMC, Akio Toyoda.

Ștefania Mihaela Călinescu a câștigat medalia de AUR în categoria 13-15 ani, cu lucrarea “Magic – Toyota regeneration”. Ștefania, împreună cu ceilalți 29 de câștigători din întreaga lume, va participa la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizată la sfârșitul lunii august 2012 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>