autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mart. 30th, 2012

Renault Grand Kangoo oferă 7 locuri

Probabil unul dintre cei mai puternici rivali pentru Dacia Lodgy va fi noul Renault Grand Kangoo. Este vorba despre un model construit pe plantforma vehiculului comercial Maxi Kangoo. Este un model care oferă până la șapte locuri, al treilea rând fiind format din scaune individuale care permit o mai mare libertate de configurare. Grand Kangoo va fi unul dintre puținele modele cu șapte locuri de pe piață care oferă spațiu corect pentru persoanele ”cazate” pe locurile din spate. În configurația cu șapte locuri modelul are un portbagaj de 400 litri. Dacă se renunță la ultimile două scaune se ajunge la un volum de 930 litri. Se poate ajunge până la un volum de 3.400 litri dacă se renunță și la bancheta mediană, volum care poate crește dacă se alege pachetul ” Modularity” care permite plierea scaunului dreapta față.

Pasagerii din spate se bucură de un spațiu la nivelul genunchilor de 145 mm, accesul la aceste locuri este facilitat atît de ușile laterale glisante cât și de posibilitatea rabatării banchetei mediene 60/ 40 care oferă un spațiu de acces de 636 mm – cea mai largă deschidere din segment. Grand Kangoo va fi oferit cu două motorizări: 1.5 dCi de 90 CP și 1.5 dCi de 110 CP. Pentru versiunea de 90 CP consumul mediu este de 5,1 litri, iar pentru cea de 110 CP vorbim de 5,5 litri în medie la 100 km. Modelul va fi comercializat doar în Europa, vânzările începând în luma aprilie. Versiunea de bază – Grand Kangoo 1.5 dCi 90 Authentique va avea în Franța un preț de 20.750 euro, în timp ce versiunea Grand Kangoo 1.5 dCi 110 Privilege – 23.250 euro.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>