autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: vin, mart. 16th, 2012

GEMBALLA GT

Cei de la Gemballa au mult de lucru în perioada următoare. Au prezentat Gemballa GT – adică noul 991 Carrera cu un pachet estetic. Dar în mod cert va urma și un upgrade al performanțelor. Dacă gradul de exotism al noului Porsche 911 Carrera nu te satisface, poți apela la Gemballa pentru mai mult. Pentru moment au în ofertă doar un kit estetic pentru generația 991. Body kit-ul este realizat din fibră de carbon, este gândit modular, să accepte eventualele componente și accesorii pe care Gemballa le va lansa în viitor pentru acest model. Pentru moment Gemballa oferă spoiler față/ spate redesenat și praguri laterale.

Componentele sunt proiectate pentru a utiliza prinderile proiectate de constructor, ceea ce permite proprietarului să își aducă exemplarul la starea inițială extrem de ușor. Gemballa oferă un set de jante de 21 inch care sunt mai ușoare decât cele de 19 inch oferite standard de Porsche. Pentru a-și individualiza modelul și mai mult cei de la Gemballa au dezvoltat un sistem de evacuare dublu cu trei finale pe fiecare parte.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>