marți, august 9, 2022
AcasăIndustrieVW Amarok M, un vehicul militar cu aruncător de grenade

VW Amarok M, un vehicul militar cu aruncător de grenade

Rheinmetall MAN Military Vehicles a publicat imagini cu versiunile militare ale Pick-up-ului Amarok, un model ce va fi fabricat și livrat pentru un client special: armata Germaniei. Numele său va fi Amarok M, de la Military.

Printre modificările la care a fost supusă mașina se numără creșterea gărzii la sol, schimbarea suspensiilor, utilizarea de jante și anvelope de tip heavy-duty.

Alte modificări specifice, funcționale, au fost efectuate pentru ca mașina să devină un vehicul cu utilizare militară. Au fost folosite atât caroserii monocab, cât și double-cab. Versiunile derivate acoperă mai multe categorii, respectiv arme: de atac, pentru infanterie, cu suport pentru arme, de transport, cu spații și remorci, de patrulare, de comunicații, inclusiv echipat pentru un aruncător de grenade.

Din punct de vedere tehnic, mașina poate fi comandată co oricare dintre motoarele de listă, la fel cutii de viteze și alte echipamente.

La echipare maximă, Amarok M poate tracta 2,8 tone și poate atinge 178 km/h.

Mașina este expusă la târgul militar din Paris, ce se desfășoară în această perioadă. Nu există însă precizări dacă persoanele private ar putea comanda o astfel de versiune.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai recente articole

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock