autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mar, apr. 10th, 2012

VW a lansat un program de restaurare a mașinilor de epocă

Divizia Volkswagen Commercial a înființat acum cinci ani un departament dedicat restaurării modelelor vechi. Până acum departamentul a achiziționat și restaurat aproximativ 100 de modele pentru colecția Volkswagen Commercial. Dacă până acum departamentul a lucrat pentru colecția companiei, de acum de serviciile specialiștilor se pot bucura și clienții. Volkswagen Commercial Vehicles Oldtimers deja s-a mutat într-o clădire nouă din Hanovra unde readuc la viață oldtimere într-un spațiu de 7.000 metri pătrați.

Este locul unde orice proprietar al celebrului ”Bulli” poate solicita o restaurare parțială sau totală. La final proprietarul primește un certificat care atestă restaurarea precum și un dosar în care sunt detaliate toate etapele prin care a trecut mașina împreună cu fotografii din fiecare etapă a restaurării. Dacă unele din componente trebuiesc înlocuite acestea sunt luate din stocul Volkswagen de piese originale – Volkswagen Classic Parts.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>