autoindustry.ro Web analytics

Publicat la: mie, mai 23rd, 2012

Vino la Băneasa Shopping City ca să vezi Marele Premiu: noul Peugeot 208

Marele Premiu Autobis, un automobil Peugeot 208, se află de săptămâna aceasta în Băneasa Shopping City, unde poate fi admirat de fani și, mai ales, de participanții la concursul „Fii isteț, ia-ne mașina!”, cei care s-au înscris deja, dar și cei care vor să se înscrie în perioada următoare.

Mecanismul concursului cuprinde obținerea codului de concurs de pe site-ul autoindustry.ro și înregistrarea, până pe 12 iunie, pe site-ul radiozu.ro, cu povestea unei mașini. Urmează votarea poveștilor, între 4 și 12 iunie, și calificarea în finală. Mai multe detalii despre concurs găsiți în pagina de CONCURS.

Mașina pe care câștigătorul concursului „Fii isteț, ia-ne mașina!” o va primi este un Peugeot 208, model 2012, proaspăt lansat la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea de echipare este Active, cu caroserie în 5 uși și motor 1.4 litri VTI, benzină, cu o putere de 95 CP și cutie de viteze manuală. Printre dotările mașinii se numără ESP-ul, geamuri acționate electric, cruise control și limitator de viteză, aer condiționat automat de tip Bi-zona, computer de bord, oglinzi electrice și încălzite, display tactil (Touch-Screen), cu 6 boxe, conexiune Bluetooth, priza USB și jack pentru conectarea de surse exterioare, plus comenzi audio pe volan, CD player, 6 airbaguri.

Lasă un comentariu

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>